Sitemap for www.bundsgaard.dk Bundsgaard Data
Bundsgaard Data

SiteEdit 4.0

SiteEdit 4.0 er et modulopbygget universalværktøj til online-redigering af hjemmesiders indhold. Ideen er at brugeren nemt og uden kendskab til fremstilling af hjemmesider skal kunne redigere sidernes indhold, oprette og slette sider, styre sidernes placering i menuerne samt styre de funktioner der er relevante uden at skulle tænke på sidernes layout.

 

Hovedmodulet i SiteEdit 4.0 er sideredigering, hvor man opretter og redigerer sider og styrer menuerne. Værktøjets brugerflade ligner på mange måder programmer som Microsoft Word med en ikonlinie i toppen med alle funktioner. Du skriver direkte på hjemmesiden - det du ser er det du får - så tekstredigering er meget nemt.

 

Sideredigeringsmodulet er opbygget så du kan indsætte forskellige indholdstyper efter behov, f. eks. tekstfelter med tilhørende billede, tabeller eller billedalbum. Teksten i tekstfelterne flyder automatisk omkring billedet, så det er muligt at styre billedernes placering i forhold til teksten ganske præcist ved at flytte tekst imellem felterne. I praksis er det meget nemt - resultatet på hjemmesiden bliver jo som du ser det i editoren.

 

SiteEdit 3.0 editor Editoren i tekst-mode
 
SiteEdit 3.0 editor Editoren i billed-mode

Hvis man vil, kan man lave ganske avancerede ting med systemet, idet formatteringen for indholdsområderne - det vil sige baggrundsfarve, rammer, baggrundsbillede, indvendig og udvendig margin m.m. kan styres separat. Det er nemt, men disse indstillinger er kun nødvendige til avanceret brug.

 

Billedernes størrelse og placering kan uden videre ændres. Billederne tilpasses automatisk i filstørrelse når du uploader dem, og den størrelse du ser på skærmen bliver beregnet dynamisk - d.v.s. du kan til enhver tid ændre billedstørrelsen uden at indsende billedet igen. Det eneste du skal sørge for er at billedet ikke er større end at du kan sende det med din forbindelse.

 

SiteEdit 3.0 editor Avancerede egenskaber
 
SiteEdit 3.0 editor Indsæt indholdsområde
 
SiteEdit 3.0 editor Menustyring

Du har i SiteEdit 4.0 mulighed for at arbejde med siderne uden at de bliver vist på hjemmesiden, så du i fred og ro kan eksperimentere med indholdet. Når du vælger at offentliggøre siden, bliver der automatisk oprettet et link til siden i den menugruppe du har valgt.

Der er ingen begrænsning for hvor mange forskellige indholdsområder der kan indsættes på siderne, og heller ikke for hvor mange sider du kan oprette. Menustrukturen er opbygget med 3 lag, som oftest en topmenu eller faneblade som topniveau og links med underliggende sider i venstre side. Det kan dog nemt tilpasses efter behov.
 
Der er mulighed for at følge med i besøgstallene for hjemmesiden, idet der er tællere for alle sider, så du kan se hvilke sider der mest populære. Du kan desuden administrere adgangen til redigeringsfunktionerne - oprette, redigere og slette brugere. Systemet har to betjeningssprog, dansk og engelsk - der kan skiftes imellem dem "on the fly". 

 

SiteEdit kan til enhver tid udvides med flere moduler og specialfunktioner som f. eks. webshop, kalender, nyheder - stort set alt kan lade sig gøre. Sig hvad du skal bruge, så kan vi hurtigt fortælle dig om det er til at lave og give dig et prisoverslag.

Bundsgaard Data • Snedkervej 17 • 6740 Bramming • Tlf.: 75 17 30 59 •
SiteEdit
Referencer