Sitemap for www.bundsgaard.dk Bundsgaard Data
Bundsgaard Data

Reparation og service


Har du brug for at få repareret dit EDB udstyr, kan vi klare det for dig. Vi vurderer om det kan betale sig og hvad det omtrent vil koste, og giver naturligvis besked hvis omkostningerne vil overstige det vurderede beløb væsentligt. Vi sørger så vidt muligt for at dine data ikke går tabt, og at de bliver genetableret efter reparationen.

 

Vi leverer og servicerer små og store netværk, servere, backup-løsninger og netværksudstyr, og har megen erfaring i Windows netværk og domæne-administration. Vi opsætter trådløse netværk, også i større områder.

 

Langsom PC...


Hvis du synes at din PC er blevet for langsom, trænger den måske blot til at blive renset for unødvendige programmer, spyware eller virus. Det kan også være at din Windows er blevet for slidt så den skal geninstalleres, noget som ofte sker med Windows operativsystemerne. Det kan vi sagtens klare for dig - og det koster ikke en formue.
 
Går du med planer om at opgradere din PC, kan du få råd og vejledning hos os. Vi vurderer gerne om det kan lade sig gøre og betale sig, og hvilke komponenter du vil få udbytte af at udskifte.

 

Generelt kan man sige, at det normalt kan betale sig at sætte mere RAM i - Windows XP i nyeste opdatering skal have 1Gb og Vista skal helst have mere end 2Gb for at køre ordentligt. Windows 7 kører fint med 2Gb, men mere er en fordel.

 

Hvis din maskine er mere end 2 år gammel, kan det som regel ikke betale sig at opgradere den ud over mere RAM og kraftigere grafikkort.

Bundsgaard Data • Snedkervej 17 • 6740 Bramming • Tlf.: 75 17 30 59 •
Reparation & service
Stationære PC’ere
Bærbare PC’ere
Servere
Software
Hardware