Sitemap for www.bundsgaard.dk Bundsgaard Data
Bundsgaard Data

Hosting af hjemmesider

Vi tilbyde webhosting på vores egen hurtige server. Maskinen, er placeret her i Bramming på en 20 Mbit fiber forbindelse leveret af Sydenergi. Vi har tegnet en serviceaftale for linjen med reparation inden for 4 timer døgnet rundt alle årets dage, så skulle der ske noget med forbindelsen, er vi hurtigt online igen.

 

Fordelen ved at have vores egen server er, at den aldrig vil blive hårdt belastet. Hos de større udbydere ser man ofte flere hundrede sites på hver server. Dette kan meget ofte mærkes på stabilitet og hastighed.
 
Vi har kun få sites kørende på serveren - vi hoster primært de sites vi selv producerer - men selvfølgelig også gerne andre.

 

Vi har desuden fuld kontrol med serveren - det vil sige at har vi brug for en speciel funktion, kan vi uden videre installere den.

 

Vi har her den 27. januar 2011 installeret en helt ny Quad Core server, så hastigheden er helt i top.

 

Alle hjemmesidedata sikkerhedskopieres en gang i døgnet, og gemmes på en backupharddisk her i huset. Der kører desuden online backup, så dataene gemmes også på en anden lokation. Sikkerhedskopierne gemmes 1 uge inden de overskrives med nye.

Bundsgaard Data • Snedkervej 17 • 6740 Bramming • Tlf.: 75 17 30 59 •
Priser