Gaming maskiner


Vi har igennem tiden bygget mange computere til gaming, og i al beskedenhed er vi ret gode til at sætte noget sammen som virkelig kan yde noget, men uden at det koster en hel krig.


Det hele drejer sig om at vide hvad man skal vælge. Som regel bygger vi maskinerne op omkring et godt Asus bundkort, men i stedet for altid at bruge en gaming udgave af bundkortet, finder vi ofte en business udgave af det samme bundkort med samme specifikationer. Det har måske knapt så fancy mærker og bemaling, mangler et par unødvendige features og bliver ikke leveret i så flot en kasse, men det koster noget mindre, og kan det samme.


Grafikkort vælger vi primært på prisen. Der er en voldsom prisforskel på de to-tre topmodeller i en serie og modellerne lige under, men der er ikke særlig stor forskel på ydelsen, især ikke når de bruges i almindelig Full HD - det er noget andet når vi snakker 4k.


Vi bruger altid en SSD som systemdisk, og til gaming er 240Gb minimum. Vi sætter ofte en ekstra almindelig harddisk i til film og lignende.


Hvad CPU'er angår, så er Core i5 i de fleste tilfælde tilstrækkeligt, man kan faktisk slippe af sted med at bruge en hurtig Core i3. Men selvfølgelig - har du råd til det, er Core i7 bedre. Vi bruger ikke AMD, vores erfaringer med dem er ikke så gode.


Væskekøling synes vi ikke er relevant længere - de moderne CPU'er varmer ikke så voldsomt, så med mindre det er til grafikkortet, er det unødvendigt.


Vi bruger som regel Kingston HyperX RAM, og til gaming skal der minimum 8Gb i maskinen.


 
 

Du kan få stort set det kabinet du ønsker - hvis ikke vi kan skaffe det, er det helt orden hvis du selv kommer med det. Selvfølgelig forudsat det egner sig til formålet. Vi kan også bygge diverse LED lamper og LED blæsere ind hvis du vil have det - der skal jo være noget for øjnene. De fleste kabinetter har dog smart lys indbygget fra fabrikken.


Alt i alt kan vi lave nøjagtigt det du vil have og har råd til. Vi kan bygge en fornuftig gaming maskine fra ca. kr. 7500 inkl. moms.

 
Bundsgaard Data  •  Snedkervej 17, 6740 Bramming  •  Tlf.: 75 17 30 59  •  
Åbningstid: Mandag til fredag fra 08.00 til 17.00
Ring og aftal indlevering til reparation